Vatten en Begin Binaire Opties Handel

Vatten en Begin Binaire Opties Handel

Inzicht in binaire opties is niet een ongrijpbare taak. Het is een soort van speculatie, waarbij de prijs van speculatie wordt vertegenwoordigd tussen 0 en 100. Als de inzet succesvol evenement gaat, dan is de afwikkeling geschiedt bij 100; anders wordt de schikking definitief bij 0 indexen. Echter, de prijs van het evenement gemarkeerd door de binaire opties makelaars. Als u voor ogen dat het evenement zal plaatsvinden, dan is de oproep (het kopen van het evenement) optie wordt gemaakt, Homepage anders wordt de put (De verkoop van het evenement) optie is volbracht. Dit kan het best worden verklaard door de onderstaande voorbeelden.

Als u verwacht dat de McDonald’s voorraad zal sluiten boven de spotprijs van $ 80,52 binnen een uur, dan zal je voor de call-optie binaire en te investeren $ 100. Indien de vervroeging wordt succesvol zijn, zal de uitbetaling 70% of meer d.w.z. $ 170 of meer. Als de McDonald’s voorraad niet sluiten boven de beurskoers, dan verlies je 85% van uw investering en alleen maar $ 15. Dit is het belangrijkste voordeel van binaire opties handel, voordat u uw handel begint, is het risico van het verliezen van een paar procent van de investeringen en de mogelijkheid van het verdienen van een winst wordt u precies bekend.

Belangrijke concepten in Binaire Opties Handel

Om binaire handel in opties sterk waarnemen, inzicht in volgende begrippen is essentieel:

Prijs Barrier: Het is de uitoefenprijs waartegen de handelaar kan kopen of verkopen van de onderliggende waarde.

Vervaldatum: De periode waarin een optie sluit wel afloopt.

Soorten van Binaire Opties

Hieronder volgen de verschillende soorten binaire opties handel, waarop dezelfde beginselen van de handel met lichte variaties:

Hoog laag:

Dit soort handel is alles over het kiezen van een call- of putoptie. Als een handelaar gaat ervan uit dat bestand zal eindigen met de prijs boven de uitoefenprijs, binaireoptiesned.com dan kiest hij een call-optie. En, als een handel voorspelt dat de aandelenkoers een neerwaartse trend binnen de vervaldatum zal laten zien, dan koopt hij naar beneden optie. Dit kan echter worden aangeduid als Rise / Fall handel op een trading platforms.

In uit:

Dit soort handel wordt ook wel aangeduid als tunnel of grens handel. In dit soort van binaire opties handel, de handelaar stelt de prijsklasse om de prijs consolidaties en breakouts handel. De handelaar koopt vervolgens een optie, het voorspellen van de vraag of de prijs zal zich houden aan de tunnel, grens, of prijsklasse die ‘in’ is, of wanneer de prijs zal ontsnappen via de tunnel range (OUT). Toch gebruik van draaipunten zou een grote hulp in een dergelijke vorm van binaire opties handel.

Raak / No Touch Opties:

In dit soort handel, worden voorspellingen gedaan over de vraag of de verwachte prijs die de prijs barrière zal raken of niet. Vooral in Touch binaire opties handel, de handelaar koopt een optie met de verwachting dat de marktprijs de richtprijs binnen het verstrijken tijd zal raken. Als dit juist is, wordt winst gemaakt; anders de handelaar eindigde met het verlies. No Touch binaire handel is precies tegengesteld aan de aanraking binaire handel. In dit soort handel, handelaar speculeert dat de richtprijs de koers van de onderliggende waarde niet zal raken. Indien de handelaar succesvol met zijn aanhouding is, dan is het in geld schikking wordt gemaakt en de winst wordt gegenereerd.
Geen reacties


You can leave the first : )