Strategieën van Binaire Opties Trading

Strategieën van Binaire Opties Trading

Eerder in het artikel “Binaire Opties, de nieuwe investering tool voor de On-The-Go Investor” bespraken we de oorsprong en de basisprincipes van Binaire Opties. In dit artikel gaan we naar de strategieën die je kunt gebruiken in binaire opties handel te bespreken.

Conventionele Strategies

Typisch, als de handel in conventionele futures en opties, handelaren gebruiken tal van strategieën, zoals de kraag, Covered Call, Straddle, Verspreiding, Protective Put, en nog veel meer om hun risico op verlies te minimaliseren wanneer de markt fluctueert op en neer op een grillige wijze; typisch kennen als een volatiele markt. Een verlies in een CALL handel kan worden gecompenseerd of zelfs winstgevend door een PUT trade gemaakt op een ander Asset in een andere handel op hetzelfde moment. Eerlijk gezegd, een website op het onderwerp moet dit soort strategie worden overgelaten aan de ervaren handelaar. Ik zou kunnen gaan voor een groot aantal artikelen waarin alle van de verschillende strategieën die worden gebruikt in de handel, maar het zou alleen droeg de ervaren handelaren en zou de beginnende handelaren sterk verwarren.

Vereenvoudigde Trading op zijn best

De eenvoud van binaire opties is betrokkene ingeschakeld op de straat in de handel te krijgen zonder de diepgaande strategieën van de conventionele handel te leren. Als gevolg daarvan heeft het heel wat nieuw geld bracht in de trading scène tot grote vreugde van de gemiddelde on-the-street investeerder. De eenvoud van de prijs omhoog of de prijs naar beneden en twee muisklik handel met zo veel als een 81% winst heeft de aandacht getrokken van een geheel nieuw segment van de beleggers gevangen.

“RTSB” – The vereenvoudigd Strategy

Samen met de vereenvoudigde trading komt een vereenvoudigde strategie voor de handel binaire opties. Ik noem het “RTSB” wat staat voor “Lees de Screen Bud”. Yep, dat klopt. Open je ogen, zet de TV, ophouden texting je vrienden, sluit je chatroom ramen, en kijk naar wat er op het scherm de handel recht voor je neus. Naast het weergeven van de huidige prijs en de handelsperiode elke binaire opties trading scherm heeft een knop die u zal toestaan ​​om de grafiek van de voorgaande handelsperiode weer te geven.

Terwijl “RTSB” is de visuele cue om te kijken naar wat er in de voorkant van de analytische cue is voor u om te kijken naar de vraag of de prijs van de Asset gaat omhoog of omlaag. De richting van de beweging wordt genoemd de trendlijn en de vraag die je moet beantwoorden voor jezelf is of de trend omhoog gaat of gaat het Down.

Als de tendens gaat dan zou je overwegen om een ​​CALL handel. Echter, als de trend naar beneden gaat u overwegen het maken van een PUT handel.

De “DDSS” Strategy

De “DDSS” Strategie is ook heel simpel, “Do not Do Something Stupid”. Deze strategie is het best te verklaren door een voorbeeld. Als u op zoek bent naar de grafieken voor de Asset en je ziet de huidige prijs start te gaan dan een paar minuten later gaat it Down door een bijna gelijke hoeveelheid, dan een paar minuten na dat het weer omhoog gaat. Als je kijkt naar de gemiddelde prijs in deze periode moet je zien dat het blijft bijna hetzelfde. Sommige handelaren noemen het “Flat gevoerd”, maar de trading term is “Sideways Moving”. Dit is waar je de “DDSS” strategie toe te passen en geen Transacties voor die actief niet te maken. Een Sideways Moving prijs is zeer moeilijk te voorspellen en de meeste van de tijd dat uw voorspelling verkeerd zijn. Blijf weg van het en zoeken naar een ander Asset dat een duidelijke Up of Down Trend Line heeft.

Ik moet toegeven, de RTSB en DDSS strategieën zijn echt aandachtsvangstoffen om te benadrukken dat je moet aandacht besteden aan wat je doet als je geld snel kan verliezen als je niet je eigen onderzoek te doen voordat de handel.

De Spread Strategy

De Spread Strategy is een echte trading strategie die ook is vereenvoudigd door binaire opties handel. In de handel in conventionele opties van de Spread of Straddle strategie gebruikt u om gesprekken te kopen en te verkopen legt op hetzelfde actief. Echter, in Binary Opties trading kun je niet een oproep te plaatsen en handel PUT voor dezelfde Asset tenzij u met behulp van twee verschillende trading Brokers die niet wordt aanbevolen.

Het basisidee van de verspreiding in binaire opties is om twee Assets vinden, waar de trendlijn is omhoog voor één en Omlaag voor de ander. Op de Asset dat de trendlijn is tot u een gesprek handel plaats op, terwijl op de Asset, waar de trendlijn is onderaan u een PUT handel te plaatsen op het op hetzelfde moment.

De Spread strategie wordt vaak “het afdekken van uw inzet”. Als beide trades eindigen in-the-money kon je een 81% uitbetaling op beide van hen te ontvangen. A $ 100 Trade Prijs op elk van de transacties zou resulteren in een $ 162 winst. Echter, als men handel eindigt Out-of-the-money u uw verlies voor $ 19 hebben een minimum beperkt; $ 100 verlies op één handel en $ 81 winst op de andere handel. Echter, als beide transacties zijn Out-of-the-money zou je een $ 162 verlies te hebben.
Geen reacties


You can leave the first : )